14 December 2012

Dhiya Menyelami Istanbul Aku Datang

kata hati dhiya : senyumlah selalu kerana senyumanmu adalah kebahagiaanku.

 Tu dia... Istanbul Aku Datang... he5...

So, actually nak update pasal cerita terbaru Lisa Surihani bersama my Tomok and brader Beto Kusyairy ni dah lame tapi selalu sangat banyak alasannya. And,probably korang dah baca ulasan cerita ni daripada orang lain so now turn D pulak nak ulas. Ape yang D ulas sebenarnya hanyalah pendapat D saja. Cerita arahan Bernard Chauly memang dah ok dah. Tip top. Cuma D kesian lah tengok watak si Dian (Lisa) ni kesian benor nengoknya.

# Question! = haruskah PJJ (Percintaan Jarak Jauh) mengalami pengalaman seperti tu? Alasan, sunyi! Ah, nonsense… e-mail ade, FB ade, Twitter ade, Skype ade, 3G ade. Ape lagi yang kurang? So law terpaksa wat PJJ after married means kena curang lah gitu ke? Nox5…

D memang tak faham. Tapi pada lelaki2 yang mungkin nak buat peel cam tu D ade sorang membe yang available dan rela apabila pasangannye buat gitu kat dia. K O R I E, I’m sure u know who I mean right? Untung sangat lah kalau lelaki dapat perempuan yang terlebih understanding ghupe itu. Ah.. sudah..

x mau macam ni tau!!!


berblog untuk hiburkan hati ^_^

2 comments:

korie hensem said...

oh bongok kau mention aku yg ckp mcm tu, emm,aku cuba selami perasaan llki tu dari segi penceritaan filem ni. xsalah bkn , ini hanyalah lakonan smata2 dan xmungkin ia sempurna ikut arus pemikiran normal kita so that's it.

hehe. ;)
aku ni single, mnalah thu perasaan org bercinta kan

D.A.N said...

eden tak kato pon ekau yang kato..