04 December 2012

Debab , Tembam , Montel , Berisi , Tough

kata hati dhiya : senyumlah selalu kerana senyumanmu adalah kebahagiaanku.


Ha5.. Sebelum cerita gelaklah dulu.. Kenapa perlu gelak? Tak paham apa2 ni…
Ok2. Dhiya STTP(straight to the point). Sebenarnya Dhiya ada terbaca satu artikel mengenai seorang wanita yang tak melayan seorang lelaki yang cuba menguratnya kerana lelaki tersebut bersaiz extra large. Dhiya tergelak seketika kerana tunang Dhiya sendiri XXL. Tapi Dhiya terima dia dan keadaan fizikalnya yang begitu. Kerana bagi Dhiya orang yang seperti mereka ni dapat protect dan menjaga kita.

Kita akan sentiasa berasa selamat apabila bersama dia. Dhiya akui sebelum mengenali tunang Dhiya ni, Dhiya lebih selesa bersama sahabat2 yang bersaiz extra large dan tinggi. Di sini Dhiya letak nickname diorang jer lah yer. Contoh sahabat2 Dhiya ni, Amok, Fazrri, Pyan, Zaid, Zahrin, Ashraf.(yang tertinggal tu maap la yer.

Tapi Dhiya tak delah kata orang kurus, tak berisi, gepeng ni tak boleh protect dan menjaga kita, cuma pada pendapat Dhiya sendiri rasa selamat.
Pada wanita2 diluar sana, tak kisahlah bagaimana sekalipun rupa fizikal lelaki tersebut selagi dia ikhlas, tahu agama, sopan, berkerjaya(ada kerja tetap), dan mampu menjamin masa depan kita kelak, it’s fine to choose them to be our Mr. Right.

berblog untuk hiburkan hati ^_^

No comments: