17 October 2012

Postpone Entry Baru

kata hati dhiya : senyumlah selalu kerana senyumanmu adalah kebahagiaanku.''

Disebabkan busy dengan Persembahan untuk konvo semalam, entry2 yang di dlam draft tergendala. Nantilah Dhiya update. So far, untuk entry kali ni dhiya cuma nak bagi tau L.O.V.E in Friendship Part 4 akan tergendala selama beberapa minggu disebabkan ada study week dan exam akhir bakal tiba. Alah, macam la ade orang follow cerita tu. Dah la cerita mengarut dan plot bersepah sape nak bace. jangan nak berangan lah ewa(dhiya) ooi.

Biarlah tak de orang follow pon ade dhiya kisah. Next!

Disebabkan nak tolong kawan baik dhiya cari kekasih hatinya, setiap gambar konvo yang ada dalam kamera dhiya zoom besar nak tengok muka2 yang tersirat(yang kecil2 tu). obses nak tau sape cinta pertama dia.

Tak sabar nak tau.  KORIE, cepatlah balik nak tunjuk gambar ni. Next!

Sepanjang 2 hari dhiya ade kat KSKB Ulu Kinta, giler langsung tak de selera. Sarapan makan roti jer. Pastu bila bas berenti kat Jusco, dhiya pening sangat biasala dah pening mesti nak muntah punya. adoi membe panik, puan pun panik. Maka disebabkan itu, dhiya bedal beli banyak nak isi perut. Beli Tiramisu kat Secret Recipe , rasanya x sesedap Tiramisu yang jual kat HSB. membazir je beli mahal2. Pastu dhiya gi beli pizza. kalut punya psal order la flavour Tuna. Adoi malang lagi sebab Tuna tu banyak nanas. dah la dhiya tak makan nanas. Nasib2...
berblog untuk hiburkan hati ^_^

3 comments:

K O R I E said...

haha, thank friend sbb carikan dia unt aku, dan akhirnya dpt jugak gmbo eh ;)

kelakarlah. xsangka boleh dapat.

ko memang bekerja keras demi aku ni,
terharu seyh! T_T

xmkan nanas? rugi!

nurazzah8 said...

Assalamu'alaikum pagi Jumaat,
penghulu segala hari ...Alhamdulillah kerana kita masih bernafas dan dapat menikmati kurnia Allah SWT ..Semoga kita termasuk dalam golongan hamba Allah yang tahu bersyukur ...

Salam Perkenalan dalam alam maya...

Akak baru sahaja follow your blog (membalas kunjungan adik dan follow blog akak tempohari) Minta maaf terlewat kerana agak sibuk kebelakangan ini ... harap adik tidak marah ...

Kak Azzah
http://www.nurazzah8.blogspot.com

a.a-92 said...

http://anakamirudin26.blogspot.com/