13 October 2012

Ini Bukan Belog K O R I E

kata hati dhiya : senyumlah selalu kerana senyumanmu adalah kebahagiaanku.

Tadi masa kat ward dhiya dok menyakat K O R I E, dhiya bagitau kat dia yang dhiya nak tukar nama blog dhiya kepada INI BUKAN BELOG  K O R I E . ha5...dia cakap nama blog tu sesuai tok enemy K O R I E je. ok fine tak jadi letak la... sebab dhiya bukan musuh  K O R I E . dhiya adalah protege  K O R I E . ha5.... sabar je lah sejak mula bergiat aktif balik dengan blog ni, nampaknya tak meningkat pon follower dhiya... sedihnya.. cam ne ni? any suggestion? please....
 And new terbaru, dhiya baru je tukar nama belog dhiya kepada Dhiya Adalah Niswa (D.A.N). he5..ok x? ok la tu... what ever is it dhiya dan niswa adalah orang yang sama...
tentang blog dhiya tak de pengkhususan ataupun specific topic. dhiya post ape2 je yang dhiya rasa dhiya nak.  satu lagi lau nampak post dhiya pendek2 jer that's mean memang dhiya kehabisan idea. maklumlah dhiya tak pandai buat karangan. blog pon tak kelakau macam Aslannn As punya blog. x semenarik blog Ben Ashaari yang menceritakan tentang anak beliau Qhaliff. tiada sebarang petua seperti blog senior kita. cadangan attraction? ade? ade? hmmmm...... macam2 gak petua yang  K O R I E  turunkan kat dhiya dan sedikit sebnyak membantu menaikkan semangat dhiya untuk terus berblog... but I do need followers..... 
berblog untuk hiburkan hati ^_^

3 comments:

~AmyLiana86~ said...

done..dik dah daftar says.com le? kalau tak daftar la sini.. free jer..jom jana duit sama2..

http://amyliana86.blogspot.com/2012/10/nak-duit-free-tak-kalau-nak-meh-sini.html

AkmaFaizal said...

akak mula2 dolu pun xde follower gak, nnt dah lama2 insya Allah bertambah keh..hehe

D.A.N said...

thank you....