05 October 2010

lucu3.....:D

hey korang....lucu3...td aku p la mandi pas abes sesi taklimat osce sok...lucu3..disebabkan time tu awal lagi aku pon termenung la lame sikit dalam toilet..herm...~_~..pas tu da pnt dok lame2 kat ctu aku pon cuci lar rmbut dulu...dengan bersungguh2 nye aku pon menyental rambut aku ngn wangian cecair berwarna purple tu kat rambut aku..dah puas gosok tang tu tang ni..aku pon bilas la rambut aku yg dah harum semerbak tu..dh siap cuci rambut aku nak sental bdn lak..pas tuh aku tuang cecair yang same dan lumurkan kat bdn aku..time tu baru aku sedar td aku guna sabun badan untuk syampoo rambut..OH MY GOD!!! rosak la rambut aku.. aku cepat2 capai syampoo rambut n terus syampoo rambut aku.. pelik cam ne sampai ley abes cuci rambut tu aku x perasan aku guna sabun badan..padahal saiz botol sabun ngn botol syampoo tu jauh beza..haha..ape yg aku pk sebenarnye???patutla time aku dok syampoo rmbut td x berbuih byk cam selalu...mengong la aku ni.......adoi..abes room-mate aku dok gelak kan aku..daydream maybe..
berblog untuk hiburkan hati ^_^

4 comments:

NisFu said...

^_^ pe lah y ewa beranagkan kan 2?

konflik h@ti asmara said...

hehe dok tringat kt sapa la 2 hahaha

ewa said...

haha..lucu la...time tu igt nak syampoo rambut je...x dok igt pa pon..

NisFu said...

hehehe.. xpe, jd kan sebagai pengajaran agar x berangan dalan bilik air..